Clubkampioenschappen

 

2022

Met de start bij recreatieplas Tussenboerslanden zorgde de super sprint 1/16e triathlon op zaterdag 17 september weer voor veel spektakel!

De storm en een dikke regenbui maakten fietsonderdeel tot een epische bezigheid waarna het looponderdeel weer in een prachtig zonnetje werd afgewerkt.

Uitslag: 1. Peter 2. Ronald 3. Robert 4. René 5. Yan 6. Hugo 7. Ruud 8. Rob 9. Jitze2021

Clubtriatlon TZT 86, zaterdagmiddag om 16.00 uur ging de super sprint triatlon van start in de zwemplas aan de Tussenboerse landen te Nijeveen.

Onder prachtige omstandigheden werd gestreden door 10 deelnemers van de triatlon club. Eerst werd er 350 meter gezwommen gevolgd door 11 km fietsen over de Nijeveense Bovenboer en tot slot 2,5 km Lopen.

Het geheel werd ondersteund door Gradabikes, die naast de finish ook een zeer professionele wisselzone verzorgd heeft. Naast de deelnemers was het geheel niet mogelijk geweest zonder de vrijwilligers die op een aantal cruciale plaatsen op het parcours stonden om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Er werd op het scherpst van de snede gestreden voor de eeuwige roem, de winnaar kwam uiteindelijk in een tijd van 35.05 over de finish.


Uitslag: 1. Peter 2. Rik 3. Michiel 4. Hugo 5. Robert 6. Yan 7. Ronald 8. Ilse 9. Caroline (zwemmen) 10. Margreet (zwemmen)


Na de wedstrijd werd het geheel feestelijk afgesloten met een zeer geslaagde en gezellige bbq met onze vrijwilligers en sporters bij de familie Hoogteijling.


Dit jaar zijn de clubkampioenschappen mede mogelijk gemaakt door de subsidie "Frisse start" van de Gemeente Meppel.