TZT Triathlon challenge

Een TZT triathlon challenge is een clubactiviteit gericht op de beleving om samen een triathlon te doen. Er wordt geen tijd bijgehouden, je bent vrij om samen te fietsen, maar alleen mag natuurlijk ook.

De TZT Triathlon challenges zijn laagdrempelige activiteiten voor onze leden om een mooie combinatietraining te doen of een keer met (een deel) van een triathlon mee te doen.

Zwemmen, lopen, fietsen start bij de plas Engelgaarde in Ruinerwold.

Bij de activiteiten gaan we samen het water in en zijn meezwemmers die op je wachten tot je er weer uit bent. Tijdens het zwemmen en lopen is er iemand die op je spullen let.

De challenge is geen formeel evenement. Je zorgt voor je eigen voeding en deelname is geheel voor eigen risico.

 

Het Parcours

Zwemmen

Naar de overkant van Engelgaarde, naar de TZT'86 vlag. Daar loop je om de vlag heen en zwemt weer terug naar het begin (500 m) (1x voor de 1/8e, 2x voor de 1/4e)

(en als je het zwemmen nog niet helemaal ziet zitten in buitenwater, kan je proberen om er een estafette van te maken, er zijn een paar buitenzwemmers die niet gaan hardlopen)

 

Lopen

2 rondjes om de plas (5 km). (1x voor de 1/8e, 2x voor de 1/4e)

1 groot rondje (2.8 km): Over het fietspad, over de brug tweede fietspad linksaf en dan om de plas heen.

1 klein rondje (2 km): Over het fietspad, over de brug eerste fietspad linksaf en dan om de plas heen.

 
 
 

Fietsen

Start vanaf Engelgaarde, rondje langs Berghuizen, Weerwille, Havelte, Pijlerbrug (22 km) (1x voor de 1/8e, 2x voor de 1/4e).

let op! Er zijn geen verkeersregelaars en je moet af en toe een weg oversteken. Gezondheid gaat voor een snelle tijd...


 

Support

Waar zouden we zijn zonder onze supporters?

De supporters maken het niet alleen praktisch mogelijk door op de spullen te passen, maar de vele aanmoedigingen maken het natuurlijk helemaal af!